ÜDS Hazırlık Kursu üds eğitim çalışmalarının tam merkezinde bulunan bir konudur. Ne tür bir üds hazırlık kursu...

ÜDS, ÜDS HAZIRLIK KURSU, ÜDS İÇERİĞİ

Üds ,Üds Hazırlık Kursu , Üds Programı

1Üds Hazırlık Kursu (Birebir – Özel Üds hazırlık Kursu)
2 – Üds Hazırlık Kursu (4 kişi – Grup üds hazırlık kursu)

 

ÜDS Hazırlık Kursu üds eğitim çalışmalarının tam merkezinde bulunan bir konudur. Ne tür bir üds hazırlık kursu üds sınavı hazırlık için üds katılımcılarına fayda temin eder. Üds hazırlık kursu üds adayları tarafından doğru seçilmelidir . Ne tür bir üds hazırlık kursu seçilirse üds adaylarına yararlı olur:

A – Her şeyden önce tercihi yapılan üds hazırlık kursu içinde gerçek üds hocasının bulunması üds adayı  için hayati önem taşır . Çoğu üds hazırlık kursu diye iştirak edilen üds kursları’nda üds eğitimi yerine genel ingilizce eğitimi verilir . Bu tutum üds hazırlık kursu‘nda gerçek bir üds hocasının olmadığının kanıtıdır.

B – Genelde eğitim verilen ÜDS Hazırlık Kursu  eğitim merkezimizdeki üds hazırlık kursları’nda sınıflar çok sayıda öğrenciden oluşturulur. Elbetteki bu nedenle katılımcının ödediği meblağlar düşük olur . Ama şunun unutulmaması gerekir ”ucuz etin yahnisi siyah olur ”. Ucuz olduğu için gidilen bu sözde üds hazırlık kursu size bir yarar sağlamadığı zaman bir ikincisine bir üçüncüsüne gitmek zorunda kalınır . Ödenen  o küçük küçük meblağlar  aslında  gerçek bir üds hocasına ödeyeceğiniz miktarı bulur. Kaybolan  ayları bir düşünün bakalım : Her üds sınavı için 6 ay beklemeniz gerekir. Zaman en değerli nesnedir . Unutulmasın.

 

NEDEN BİZ 


A.
Üds hazırlık kursu uygulamalarında üds adaylarına akademik kelime sayılarını arttıran özel  pratik çalışmaları verilir. Üds kelimelerini geliştirici çalışmalar için üds adaylarına akademik kelimeleri  ihtiva eden listeler ve bu listelere Üds | Üds Hazırlık Kursu | Üds birimlerinde öğrenilecek olan akademik kelimelerin özümsenmesini kolaylaştıran ve akılda kalmasını sağlayan akademik kelime çalışmaları ilave edilir. Bu şekilde üds hazırlık kursu’na katılan üds adaylarının akademik kelimeleri çalışması Üds | Üds Hazırlık Kursu | Üds programında takip edilir ve üds hazırlık kursu‘nun olduğu gün ve saatlerin dışındaki günlerde ve zamanlarda kelime  testleri  yapılarak üds adayları  test edilir . Bu şekilde hem üds adayları kelime çalışmalarına mecbur bırakılır hemde yapılacak olan kelime testleri üds adaylarının üzerinde onları çalışmaya iten ateşleyici bir güç görevi yapar.

B.Üds hazırlık kursu konusunda bilinen gerçeklerin tersine  ingilizce akademik eğitim üds hazırlık kursu‘nda üds konusunda yılların deneyimine sahip gerçek üds hocalarına  görev verir.

C.Üds hazırlık kursu uygulamalarında ilk anlarda üds adaylarına yüksek seviyede gramer kuralları ve akademik cümle yapılarıyla ilgili bilgiler yüklenir .Sonraki aşamalarda yüklenen bu bilgilere dayalı üds sınav sorularını kolaylıkla ve süratle çözebilmek için üds sınav teknikleri ve üds sınav taktikleri öğretilir.

D.İngilizce akademik eğitim üds hazırlık kursu hakkında en doğru bilgileri ,geçmişte üds hazırlık kursu‘muza katılmış ve başarılı olan üds adaylarından elde edebilirsiniz. Bunun için Referanslar bölümüne girmeniz ve üds de başarılı olmuş geçmişteki üds öğrencilerimize telefon ederek hakkımızda gereken bilgiyi elde edebilirsiniz ..

 

Üds Hazırlık Sitesi

1 – Üds Hazırlık Kursu (Bireysel-Özel üds hazırlık kursu)
2 – Üds Hazırlık Kursu ( 4 kişi-Grup üds hazırlık Kursu )

Üds konusunda uzman ve  gerçek üds hocaları eğitiminde  üds ile ilgili tüm zorlukları aşabilmeniz ÜDS Hazırlık Kursunda temin edilir. Üds hazırlık’larına başlamadan önce bizi arayın . Özel üds ve grup halindeki üds hazırlık kursu‘na  katılarak geleceğinizde çok önemli bir rol oynayacak olan üds sorununu kolaylıkla çözün. Sitemizde bulunan üds hazırlık sitesi bölümünde ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur..

NEDEN BİZ :

A – Üds hazırlık kursu eğitimi başlamadan önce üds konusunda  bilmeniz gereken tüm doğrular ve gerçekler ingilizce seviyenize bağlı olarak açıklanır. İngilizce seviyesi düşük olanlara kaç üds dersi ile üds de başarılı olabileceği dürüstçe söylenir.
B – İngilizce düzeyiniz üds için yeteri kadar güçlü değilse  bu size açıklanır ve ne şekilde davranmanız gerektiği anlatılır. İngilizce seviyesi düşük olanlar uyarılır ve üds grup kursları’na  alınmaz.Onlar için özel üds hazırlık programı düzenlenir.
C – İngilizce düzeyi düşük olanların üds programına başlamadan önce seviyeleri özel teknik ve taktiklerle yükseltilir ve daha sonra üds hazırlık kursu programlarına dahil edilirler.
D – Üds de başarı için en önemli konulardan biri olan kelime bilgisi özel yöntemlerle geliştirilir ve bu gelişim tarafımızdan titizlikle takip edilir. Ne kadar çok kelime bilinirse üds sınavının  o kadar kolaylaştığı bilinen bir gerçektir..
E – Üds hazırlık programlarında belli bir seviyede olanlara veya tarafımızdan bu seviyeye getirilenlere üds sınavında başarı sağlayacak önemli faktörlerden bir olan üds gramer bilgisi,üds sınavında soruları çözmekte uygulanacak teknikler ve üds sınav taktikleri eğitimi verilir . Bu şekilde üds adayları rahatlar. Üds  hazırlık kursu programlarında öğretilen tekniklerle sorulan soruya bir kere bakılarak seçeneklerden doğru cevabı bulmak kolaylaşır .
F – Bu sayfanın içinde bulunduğu siteden üds ile ilgili birçok bilgi rahatlıkla bulunabilir  ve üds hazırlık çalışmalarında kullanılabilir
G – Üds olayında üds derslerinde görev alan hocaların üds konusundaki bilgi ve tecrübesi çok önemli olduğundan doğru üds hocaları ile üds hazırlık  kursu programlarına katılabilir ve başarıya uzanabilirsiniz.