ÖZEL İNGİLİZCE DERSİ PROGRAMLARI TANIMI 

Özel İngilizce Dersi Programları İçeriği ( YDS, IELTS, PROFICIENCY, LYS 5, HAZIRLIK SINAVI 

 1 – Özel İngilizce Dersi Programları ( Birebir Özel İngilizce Dersi)
2 – Özel İngilizce Dersi programları  ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla Özel İngilizce Dersi 

1 – Özel İngilizce Dersi Programları  ( Birebir Özel İngilizce Dersi)  

Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde ,  ders almak isteyen tüm aday öğrenciler,  temel kurulum felsefesi ile birebir özel İngilizce dersi programına katılan öğrenciyi odak noktası olarak kabul eden, öğrenci üzerinde onu çalışmaya iten , öğrencide yarattığı sinerji ile Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde onun kendine güvenmesini sağlayarak Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde daha sıkı bir tempoda çalışmaya teşvik eden,  içeriğinde ki İngilizce öğretim tekniklerinin en gelişmiş modelleri ile Özel İngilizce Dersi Programlarında öğrenciye kısa bir zamanda dili tüm özellikleri ile öğreten Özel İngilizce dersi  programlarıyla desteklenen birebir özel İngilizce dersi programına katılmanın mükafatı olarak , ders alacakları gün ve saatleri Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde kendi belirler. Böylece, özel İngilizce dersi programlarının hazırlandığı ana kampüslerdeki özel İngilizce ders programlarına katılan aday öğrenci günlük yaşamında her hangi bir değişiklik yapma gereği duymaz. Bir yandan günlük hayatındaki rutin işlerine devam ederken diğer yandan da ihtiyacı olan özel İngilizce dersini Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde Özel İngilizce dersi  programlarında alır.

 2 – Özel İngilizce Dersi Programları ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla Özel İngilizce Dersi ) : 

Özel Toplu İngilizce Dersi Programlarında Tüm çalışanlar yada birleşerek grup oluşturanların , 4 kişilik grup şeklindeki  özel İngilizce ders programına katılarak ve özel İngilizce dersi programlarının kalitesinden yararlanarak, ihtiyaçları olan  dersleri Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde öğrencinin öğrenim aşamasında en büyük dostu olan ve onu Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde her evrede ve her yerde destekleyen,   kurulum ve hazırlanışının temel felsefesi Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde , öğrenci olduğu için her aşamada öğrencinin İngilizce öğrenmesi için tüm gereksinimlerinin karşılanması amacını güden  özel İngilizce dersi programlarının eşliğinde   ve desteğinde özel İngilizce dersi programlarında ders alan ve  Özel İngilizce Dersi Programlarında grubu oluşturan 4 öğrencinin her birinde Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde ayrı ayrı etki yaratarak onları Özel İngilizce Dersi Programlarına odaklayan, birebir Özel İngilizce dersi programları harikalar yaratıyor. Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde Grup şeklindeki özel İngilizce dersi programlarının bireysel nitelik kalitesinde olması grup sayısının 4 kişi ile sınırlandırılması sayesinde olur.


NEDEN BİZİ SEÇMENİZ GEREK ?

  • Özel İngilizce dersi  programlarındaki eğitimde en önemli marifet ” öğretmeyi bilmektir”. Biz bu dili Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programları öğretilerinde Özel İngilizce dersi  programları ile öğretiriz. Özel İngilizce Dersi Programları varken Yurt dışına gitmenize gerek kalmaz.
  • Eğitim olgusunun ve yabancı bir dil  öğrenmenin nasıl bir şey olduğunu bilmeyenlerin aldanması çok kolaydır. İngilizce bilmeyenler 500 kelime bilen birini ” ilah ” gibi görür ama işin aslı öyle değildir. İngilizce  bilmekle, öğretmek farklı şeylerdir. Biz Özel İngilizce Dersi Programlarının hazırlandığı Özel İngilizce Dersi Programlarının merkezlerinde uygulanan Özel İngilizce dersi  programlarında, sadece İngilizce  bilmiyoruz Özel İngilizce dersi  programlarında gerçek İngilizcenin   nasıl öğretileceğini de biliyoruz.İşte bu bizim farkımız.