İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerine katılarak.

İNGİLİZCE DERSLERİNDE DEVRİM   KARARI

İngilizce Derslerinde Devrim Kararı ve Ayrıntıları

1 – İngilizce Derslerinde devrim ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Derslerinde Devrim  ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla  İngilizce Dersleri )

1 – İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri ):

 İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerine katılarak  İngilizce hocalarından teke tek ders almak isteyen öğrenciler için düzenlenen Bireysel İngilizce dersleri bağlamında, emsallerinden ve diğer kurumlarda uygulananlardan çok daha etkili,  moralini ve inancını düzenleyerek  onu İngilizce öğreneceğine inandıran, Özel İngilizce Derslerinde Devrim seminerlerinde güveni arttıran bu özelliklerinden ötürü  İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerinde öğrencinin derslerine dört elle sarılmasını sağlayan ve Genel İngilizce Derslerinde devrim yaratan programların uygulandığı İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  birebir özel İngilizce derslerinde, eğitim alan bir öğrencinin İngilizce öğrenmesi o kadar kolay ki. Bu  İngilizce Derslerinde Devrimdir.  Arayın bizi.

2 – İngilizce Dersleri ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla  İngilizce Dersleri ): 

Toplu İngilizce Derslerinde Devrim karakterindeki organizasyonlardaki İngilizce dersleri  ile ilgili etkinlikler  çerçevesinde, küçük sayısı  az olan sınıflar için düzenlenmiş İngilizce dersleri faaliyetleri bünyesinde,  eski çamların bardak olduğu ve artık  Toplu İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerine katılarak  İngilizce hocalarından teke tek ders almak isteyen öğrenciler için  Grup İngilizce Derslerinde Devrimde düzenlenen bireysel İngilizce dersleri bağlamında kalabalık gruplarla yapılan İngilizce derslerinin  öğrenciye yarardan çok zarar verdiği  İngilizce Derslerinde Devrimde ortaya çıktı ve İngilizce Derslerinde Devrim yapıldı.

İngilizce Derslerinde Devrim Niteliğinde Karar

 İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerinde ki İngilizce Derslerinde Devrim konusunda , İngilizce Derslerinde Devrim niteliğinde bir karar alındı ama bazı eksik yanları olan karar. İlköğretim 5.sınıflarda dil derslerinin 20 saate çıkarılması ile ilgili karar şimdiye kadar hiç kimsenin almaya cesaret edemediği İngilizce Derslerinde Devrim niteliğinde harika bir karar ama  İngilizce Derslerinde Devrim için eksik yanları da yok değil. Bu İngilizce Derslerinde Devrim,kararını alanları kutlarım ama hemen belirtmeliyim ki bu dersleri uygulayacak öğretmenleri çok iyi seçin. Yani, falanca okulda İngilizce öğretmeni yok  atama yapalım şeklinde olmasın bu kararlar. 5. sınıfa  öğretmen tayin etmek için şu, şu nitelikleri olan öğretmenleri tayin edelim şeklinde bir düşünce tarzı çok yerinde olur. Nedir onlar, çok iyi İngilizce bilen değil ” çok iyi  öğretebilen, öğretmeyi başarabilen, becerebilen  ” öğretmenler bu sınıflara verilmeli ve İngilizce Derslerinde Devrim oluşturulmalı  . Çünkü, bu çocuklara ileride çok zorlaşacak olan bu  dilin temellerini atacak ve temel bilgilerini verecek bu öğretmenler. Özenle ve bilinçle seçilmesi lazım. Hatta İngilizce Derslerinde Devrimde daha ileri bir adım atılabilir. Gramer ( dil bilgisi ) dersine bir hoca speaking ( konuşma ) ve  listening  ( dinleme) dersine bir hoca, speaking ( konuşma dersine de bir hoca girerse harika olur ama ülkenin İngilizce  öğretmeni konusunda sayısal açıdan çektiği sıkıntı ve finansal kaynaklar belli iken bunlar yapılabilir mi ? Bunlar yapılırsa  İngilizce Derslerinde devrim yaratan programların uygulandığı İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan ,İngilizce derslerinde devrim gerçekleşir. Bu da ayrı bir sorun.

Acaba bu konuda, İngilizce Derslerinde Devrim özelliği taşıyan  İngilizce derslerinde devrim  seminerlerine katılarak  İngilizce hocalarından teke tek ders almak isteyen öğrenciler için düzenlenen bireysel İngilizce dersleri bağlamında, İngilizce Derslerinde Devrim yaratmak ve emekli olmuş İngilizce öğretmenlerinden yararlanmak mümkün değil mi ?