İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seansları.

İNGİLİZCE DERSLERİ  5. SINIF PROGRAMI 

İngilizce Dersleri 5. Sınıf Programı İçeriği

1 – İngilizce Dersleri 5. Sınıf ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Dersleri  5. Sınıf ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla İngilizce Dersleri  )

1 – İNGİLİZCE DERSLERİ  5. SINIF ( BİREBİR ÖZEL İNGİLİZCE DERSLERİ  ):

 İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında hazırlanmış İngilizce dersleri 5. sınıf eğitimlerindegerçekten iyi İngilizce öğrenmek, özümsemek ve geldiği İngilizce seviyesine kadar öğrendiklerini kullanmak isteyen ve Özel İngilizce Dersleri 5. Sınıfta bu hedef ve amaç doğrultusunda İngilizce dersleri 5. sınıf İngilizce derslerini  almak isteyenler için İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda özel olarak hazırlanmış İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda organize edilen  İngilizce dersleri 5. sınıf öğretilerinde  ki İngilizce dersleri 5. sınıf kampanyaları sürecinde  öğrencinin istediklerini ve hedeflerini gerçekleştirebileceği Birebir İngilizce dersleri 5. sınıfta yeteri kadar bilgi içeren, öğrenciyi yıl sonu İngilizce  sınavlarına daha Bireysel İngilizce dersleri 5. sınıf dersleri alındığı sırada İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda otomatik bir biçimde hazırlayan,   İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında yer alan bir  İngilizce dersleri 5. sınıf  programıdır.

Bu düzenlemede,İngilizce dersleri 5. sınıf konusunda İngilizce dersleri 5. sınıf   departmanında ki İngilizce dersleri 5. sınıf statüsüne dahil olan İngilizce dersleri 5. sınıf  öğretilerinde, organize edilen birebir özel İngilizce dersi almak amacı ile İngilizce dersleri 5. sınıf programına kayıt olan ve  katılan öğrenci, İngilizce dersleri 5. sınıf ders günlerini kendi istediği gibi  İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında hazırlanmış İngilizce dersleri 5. sınıf eğitimlerinde belirleme ayrıcalığı kazanır. Bu şekilde,  İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında istenilen günlerde İngilizce dersleri 5. sınıf programı uygulanır.

 

2 – İNGİLİZCE DERSLERİ   5. SINIF ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla İNGİLİZCE DERSLERİ ): 

İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında İngilizce dersleri 5. sınıf bölümlerinde hazırlanan İngilizce dersleri 5. sınıf eğitim dallarında İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında, veli yada öğrencilerin birebir özel İngilizce  dersi almak  istememeleri halinde katılabilmeleri  ve öğrencinin kısa bir sürede gelişim ve ilerleme kayıt etmesi için özel olarak İngilizce dersler i 5. sınıflara  özgü İngilizce bilgilerinin içinde yer aldığı ve öğrencinin gereksinim duyduğunda Grup İngilizce Dersleri 5. Sınıfta her aradığını içinde bulduğu,  İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında İngilizce Dersleri 5. Sınıfta yaptığı katkılarla öğrencinin hayalini  bile kurmadığı gelişmelerin sağlandığı İngilizce dersleri 5. sınıf  programlarının   eşliğinde özel hazırlanmış İngilizce dersleri 5. sınıf müfredat programı ile kaliteli bir İngilizce dersleri 5. sınıf ders alınabilmesi için öğrencinin her şekilde Toplu İngilizce dersleri 5. sınıfta yararlı olabileceği tarzda hazırlanmış özel  İngilizce dersleri 5. sınıf programlarına özgü ve öğretici  özellikleri olan bir İngilizce düzenlemedir.

İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında İngilizce dersleri 5. sınıf kampüslerinde  tatbik edilen Kalabalık İngilizce dersleri 5. sınıf için yapılan organizasyonlarda İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında, grupların 4 kişiden oluşturulması, öğrenciye her konuda soru sorabilme olanağı sağlar. Ayrıca, İngilizce dersleri 5. sınıf dersleri veren öğretmenler  İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında hazırlanmış İngilizce dersleri 5. sınıf eğitimlerinde sınıfın az öğrenciden oluşmasından yararlanarak Birlikte İngilizce Dersleri 5. Sınıfta hem öğrencilerle daha rahat birebir ilgilenebilir hemde onlarla Beraber İngilizce dersleri 5. sınıfta daha rahat iletişim kurarak İngilizce dersleri 5. sınıf derslerinin çok daha verimli geçmesini sağlar. Zira,  İngilizce dersleri 5. sınıf alanında kurulan ve İngilizce dersleri 5. sınıf platformunda düzenlenen İngilizce dersleri 5. sınıf seanslarında ki İngilizce dersleri 5. sınıf etkinlikleri kapsamında 4 kişiden fazla olan Grup İngilizce dersleri 5. sınıf kalabalık gruplarında bu tür bir olanak yoktur.