DENİZLİ Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği

DENİZLİ EĞLENCELİ İNGİLİZCE ÖĞRENME ETKİNLİĞİ HAKKINDA 

DENİZLİ Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği Hakkında bilgi

 1 – DENİZLİ İngilizce  Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri)
2 – DENİZLİ İngilizce Dersleri  ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla İngilizce Dersleri )

Yetişkinseniz DENİZLİDE Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği zor olabilir. Bazı insanların kulakları vardır ama çoğu insanda yoktur. Çünkü yeni bir dil edinme yeteneği ergenlikten sonra keskin bir şekilde DENİZLİ Eğlenceli Özel İngilizce Öğrenme Etkinliğinde azaltır.

1. Film izleyin

Eğlenceli İngilizce öğrenme etkinliğinin  en iyi yolu film izlemek.
Öğrencilerinizden, aşina oldukları bazı filmleri hedef dilde adlandırmalarını isteyin. Bu şekilde hikayeyi anlamaya çalışarak dikkatleri dağılmayacak. Onlara DENİZLİDE Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği kapsamında diyaloğu yakından dinlemelerini ve kelimelere konsantre olmalarını söyleyin. Onlardan bireysel kelimeleri ve telaffuzlarını ayırt etmelerini isteyin.

Konuşulan dil genellikle eğitimsiz kulak için çok hızlı olduğundan alt yazılar DENİZLİ Eğlenceli İngilizce öğrenme etkinliği kapsamında bu konuda onlara yardımcı olabilir. Onlara anlamadıkları kelimeleri aramalarını ve bağlam içinde anlamalarını sağlayın.

2. Tabu OynayınTabu 

Tabu, öğrencilerinizin kelime dağarcıklarını genişletmelerine ve DENİZLİ Tabu Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliğine yardımcı olmak için iyi bir oyundur.

İçlerinde kelimelerle kağıt fişleri yapın. DENİZLİ Gruplarla Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği  açısından sınıfı iki gruba ayırın ve her grup üyesi, atanan bir kelimeyi tahmin edebilene veya zamanlayıcı bitene kadar gruba tanımlamaya çalışarak sırayla çalışır..

3. Telefonu kullanın

Bu DENİZLİ Eğlenceli Özel İngilizce Öğrenme Etkinliği , öğrencileri normal bir konuşma yapma ve başka birinden bilgi alma alıştırmaları yapmaya teşvik eder. DENİZLİ Birebir Özel Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği için İki oyun telefonu hazırlayın ve her katılımcı için bir senaryo oluşturun. Örneğin, A öğrencisinden B öğrencisinin adreslerini istemesini isteyin ve sonra rolleri tersine çevirin. Bu, DENİZLİ Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği kapsamında öğrencilerin iki yönlü iletişim ve sözlü konuşma pratiği yapmalarına yardımcı olacaktır.

4. Konuşma aktivitileri ayarlayın

Öğrencilerinize, onları zaten iyi konuşan insanlara hedef dilde konuşmaları gereken bir duruma sokacak DENİZLİ Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği programı ayarlayın. Onlardan yerel bir restorandan yemek fiyatları almalarını veya yerel pazardan ürün satın almalarını isteyin..

5. Okuyun

DENİZLİ Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği kapsamında okuma, yeni bir dil öğrenmek için harika bir yoldur, ancak ders kitaplarını karıştırıp birkaç çocuk kitabı edinmelisiniz. Bunlar genellikle çizimlere ve  Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliğine sahiptir ve ustalık için sadece birkaç kelime kullanır.

Primerlerle başlayın ve popüler hikayelerin uyarlamalarına geçin. Öğrencilerinizin sınıfta yüksek sesle okumasını sağlayabilir ve DENİZLİ Eğlenceli Bireysel İngilizce Öğrenme Etkinliği öğretimi sayesine kendi kopyalarını almaya teşvik edebilirsiniz.

 

6. Arkadaş edinin

DENİZLİDE Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği sürecinde Her öğrenci için ortaklar atayın ve onlara tanıtacağınız bir konu hakkında İngilizce konuşmalarını sağlayın.
Herkes herkesi tanıyana kadar Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği ile onları diğer oturumlarda değiştirin. Bu aynı zamanda sosyalleşmek ,  İngilizce pratik yapmak ve DENİZLİ  Eğlenceli Pratik İngilizce Öğrenme Etkinliği için iyi bir yoldur.

DENİZLİ Zevkle Eğlenceli İngilizce Öğrenme Etkinliği için İngilizce dilini öğrenmeyi mümkün olduğunca eğlenceli hale getirmenin birçok yolu vardır.