DENİZLİ Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, merkezlerinde  düzenlenen  Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, kendi konuştuğu dili İngilizce olmayan kişilere.

DENİZLİ YABANCI DİL OLARAK İNGİLİZCE EĞİTİMİ  HAKKINDA BİLGİ 

DENİZLİ Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi Konusunda Açıklama

1 – DENİZLİ Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi ( Birebir Özel İngilizce Dersleri)
2 – DENİZLİ Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla İngilizce Dersleri )

DENİZLİ Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, merkezlerinde  düzenlenen  DENİZLİ Yabancı dil olarak Özel  İngilizce eğitimi, kendi konuştuğu dili İngilizce olmayan kişilere, İngilizcenin ana dil olduğu ülkelerde veya İngilizce öğrenmek isteyen insanlara kendi bulundukları  ülkelerde yabancı dil olarak Resmi İngilizce eğitimi ismiyle verilen eğitimdir.

EFL

EFL (English as a Foreign Language/DENİZLİ Yabancı dil olarak Temel İngilizce eğitimi  kendi konuştuğu dili  İngilizce olmayan ve okul veya iş gereğiyle ya da hobi olarak İngilizce öğrenmeye karar veren insanlara uygulanan  İngilizce  eğitimdir. Bu İngilizce kurslarına iştirak eden  öğrencilerin Yabancı Dil Olarak İngilizce Eğitimi aldıkları İngilizce  kurs  giderleri çoğunlukla kendileri, ebeveynleri veya bağlı bulundukları müessese  tarafından karşılanır; Bu tipler eğitimlidirler ve iyi motive olmuşlardır.[TEFL kavramı öğretmenin aldığı eğitimi belirtirken, EFL öğrencilerin aldığı İngilizce  kursu belirtir.

EFL eğitimi oldukça güncel yöntemlerle,DENİZLİ Yabancı dil olarak Ana İngilizce eğitimi, merkezlerinde  düzenlenen  Yabancı dil olarak İngilizce eğitiminde  iletişime dayalı olarak ve Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, merkezlerinde öğrenci merkezli bir yaklaşımla İngilizce  eğitim verilir. Bu açılardan ana akım zorunlu eğitimdeki İngilizce derslerinden oldukça farklıdır.

ESOL

ESOL (English for Speakers of Other Languages/Diğer dilleri konuşanlar için İngilizce) kavramı sıklıkla EFL ile eş anlamlı olarak kullanılır ancak EFL’den daha değişik  olarak çoğunlukla  kendi konuştuğu dili  İngilizce olan bir ülkede yaşayan yabancılara verilen İngilizce eğitimini belirtmek için Yabancı dil olarak Çağdaş  İngilizce eğitimi, kullanılır. TESOL kavramı öğretmenin aldığı eğitimi belirtirken, ESOL Yabancı Dil Olarak İngilizce Eğitimi alan öğrencilerin aldığı kursu belirtir.

Yabancı dil olarak İş amacıyla İngilizce eğitimi almak amacıyla bu İngilizce kurslarına katılan öğrencilerin çoğu İngilizce konuşan bir ülkedeki ilk kuşak göçmenler ve mültecilerdir. ESOL öğretmenleri sıklıkla avantajsız bir öz geçmişe sahip kimselerle (savaş mağdurları, cinsel ayrımcılığa veya şiddete maruz kalmış  kimseler vb.) çalışmak durumunda kalabilirler. Bu nedenle bazı okullar ESOL öğretmenlerinin eşitlik ve insan hakları konusunda eğitim görmüş veya bilinçli olmalarını tercih ederler. Bu İngilizce kurslarında öğrencilere Yabancı dil olarak Ülkenin  İngilizce eğitiminin yanı sıra yeni geldikleri yabancı ülkede DENİZLİ Yabancı dil olarak Çağdaş  İngilizce eğitimi, merkezlerinde gündelik hayatlarını kolaylaştıracak bilgiler de verilebilir.

Uluslararası seviye tespit sınavları

TOEFL
Test of English as a Foreign Language (Yabancı Dil Olarak İngilizce Sınavı), başta Amerikan üniversiteleri olmak üzere 130 ülkede eğitim almak veya çeşitli profesyonel organizasyonlarda çalışmak isteyen yabancıların seviyesini tespit etmekte kullanılan ücretli bir İngilizce sınavıdır. İlk kez 1964 yılında ABD’de kullanılmaya başlanmıştır. TOEFL sınavı sonuçları, dünya genelinde 8500’den fazla enstitü tarafından kabul edilen bir seviye tespit sistemidir.

IELTS
DENİZLİ Yabancı dil olarak Modern  İngilizce eğitimi, merkezlerinde  düzenlenen Yabancı dil olarak İngilizce eğitimindeki IELTS,   International English Language Testing System (Uluslararası İngiliz Dili Test Sistemi ), başta Birleşik Krallık ve Avustralya üniversiteleri olmak üzere dünya genelindeki 135 ülkede eğitim almak veya çeşitli profesyonel organizasyonlarda çalışmak isteyen yabancıların İngilizce seviyesini tespit etmekte kullanılan ücretli bir sınavdır. İlk kez 1989 yılında İngiltere’de kullanılmaya başlanmıştır. IELTS sınavının neticeleri , dünya genelinde 6000’den fazla enstitü tarafından kabul edilen bir İngilizce  seviye tespit sistemidir.[ IELTS sınavı hakları; British Council, IDP: IELTS Australia ve University of Cambridge ESOL Examinations’a aittir.