DENİZLİ İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını  tartışan  Tüm İngilizce öğrencileri İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını arıyorlar.

DENİZLİ  İNGİLİZCENİZİ  GELİŞTİRMENİN YOLLARI HAKKINDA   , İYİ İNGİLİZCE NASIL ÖĞRENİLİR 

DENİZLİ  İngilizcenizi Geliştirmenin Kısa Yolları,  İyi Bir İngilizce Nasıl Öğrenilir

1 – DENİZLİ İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – DENİZLİ İngilizce Dersleri  ( 4 Öğrenciden oluşturulan gruplarla İngilizce Dersleri )

DENİZLİ İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını  tartışan  Tüm İngilizce öğrencileri DENİZLİ İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını arıyorlar ve  olabildiğince İngilizcelerini Geliştirmenin Yollarını çabuk  istiyorlar, ancak bildiğiniz gibi zor bir süreç olabilir! İyi İngilizce öğrenebilmeniz için İngilizcenizi Geliştirmenin Yollarını bulmak ve İyi İngilizce Nasıl Öğrenilir için  dilin tüm alanlarında çalışmanız gerekir. İngilizcenizi Geliştirmenin Yolları konusunda odaklanmanız gereken dört ana alan şunlardır: İngilizce Okuma, İngilizce Yazma, İngilizce Konuşma ve İngilizce Dinleme. İngilizce Akademik Eğitimdeki  İngilizce Derslerimiz bu ‘temel becerileri’ teşvik eder, çünkü akıcı bir İngilizce konuşmacı olmak için gereklidirler.

İyi İngilizceyi öğrenmenize yardımcı olacak bazı kanıtlanmışa  yollar şunlardır.

İngilizce konuşmak
Mümkün olduğunca sık ve çok konuşun! DENİZLİ  İngilizcenizi Geliştirmenin Yollarından en iyisi budur. İngilizcelerini Geliştirmenin Yollarınyardımcı olmak için konuşmadan daha iyi bir şey yoktur. Kendi başınıza İngilizce okuma, yazma ve dinleme alıştırmaları yapabilirsiniz, ancak birisiyle İngilizce konuşmak daha iyidir. İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarından biri, bunu yapmanın en iyi yolu İngilizce konuşan bir ortamda olmaktır. İngilizce dil okulunda İngilizce dersi alın  ya da daha iyisi İngilizce konuşulan bir ülkede İngilizce öğrenin.

İngilizce öğrenmenin en hızlı yolu, İngilizcenizi Geliştirmenin Yolları arasında İngilizce konuşanlarla kendinizi kuşatmak oldukça yararlıdır. Ayrıca, İngilizce düşünme alışkanlığına gir, kendi dilinden İngilizceye tercüme etme, seni yavaşlatacaktır. DENİZLİ İngilizcelerini  Geliştirmenin Yolları, konuşurken, anında ve doğal olarak size doğru gelen cümleleri kullanın, bunlar genellikle doğru olanlardır. Birçok öğrenci İngilizce hakkında bir ‘sezgi’ geliştirmeyi, kendinizinkini kullanmayı ve ona güvenmeyi öğrenir.

Bu ilk başta biraz garip ve utanç verici gelebilir, İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını  tartışan  Tüm İngilizce öğrencileri İngilizcelerini  Geliştirmenin Yollarını arıyorlar ve  olabildiğince çabuk ve ancak kendinizi kaydedin ve kendi İngilizce telaffuzunuzu, konuşma hızınızı ve konuşma akışınızı dinleyin. Üzerinde çalışmanız gereken alanları görmeniz için bu büyük bir şans verecektir. Son olarak DENİZLİ  İngilizcenizi Geliştirmenin Yolu, İngilizce eğlenceli şarkı söylemek , bu yüzden bazı İngilizce şarkılar öğrenin ve  söyleyin!

İngilizce dinleme
Bu gerçekten her gün üzerinde çalışılması gereken bir beceridir. Konuşma gibi, tamamen İngilizce konuşan bir ortamda olmanız daha iyidir. Olaya tam olarak girme, seviyenizi geliştirmenin en iyi yoludur. Yine, hiçbir şey yurt dışındaki İngilizce dil okulunda öğrenmeyi yenemez.

TV şovlarını veya filmleri İngilizce izlemek de iyidir. Buda DENİZLİ  İngilizcenizi Geliştirmenin Yolları sayılan tekniklerden biridir.Seviye öğrencileri için haberleri öğrenmek zor olabilir, ancak ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok anlarsınız. Bir egzersiz olarak, tekrar tekrar dinleyebileceğiniz bir şeye sahip olmak iyidir. Örneğin, bir DVD tekrarlanabilirken bir haber raporu yalnızca bir kez duyulabilir. Bir kereden fazla bir şey dinlerken; önce genel anlamı yakalamaya çalışın, sonra İngilizcelerini  Geliştirmenin Yolları için daha ayrıntılı bilgi için ikinci kez dinleyin.

Bir DVD veya CD kullanarak ‘ hatalarınızı görün ve  öğrenin, söylediklerinizi dinleyin ve tekrarlayın. Anadili İngilizce olan bir kişinin anlayabilmeniz için bir şeyi 10 kez tekrarlamayacağını hatırlamak önemlidir, bu yüzden uzun vadeli bir hedef olarak, ilk kez İngilizce dinlemenizi sağlamak için öğrenmeye odaklanmalısınız.

Burada düşünülmesi gereken bir kaç önemli nokta daha var.

İngilizce Okuma
İngilizce okumak, sınıf dışında kendi başınıza öğrenmenize yardımcı olmak için yapabileceğiniz bir şeydir. Yeni kelimeler aramak ve bunları bir not defterine yazmak için yanınızda bir sözlük bulundurun (İngilizce / İngilizce en iyisidir.). Konuşmada bu yeni kelimeleri kullanmaya çalışın, öğrenmek için harika bir yol.

Gazeteler üst düzey öğrenciler için iyidir, bu nedenle daha düşük seviyeler için özellikle İngilizce öğrenenler için yazılan İngilizce çocuk hikayelerini veya kitaplarını okumayı deneyin. Çok zor veya çok kolay bir İngilizce kitap seçerseniz çok fazla şey öğrenemezsiniz. Zorlu, eğlenceli bir şey bulmalısınız ve iyi öğrenebilirsiniz.

Okuduğunuzda her dünyayı anlamaya çalışmaktan endişe etmeyin, birkaç saniyede bir sözlüğe ulaşmaya devam etmeyin! Bunun yerine, önce metnin genel anlamını anlamaya çalışın ve ardından daha fazla ayrıntı için tekrar okuyun. Anlamadığınız kelimeler için, bağlamdan anlamı nasıl tahmin edeceğinizi öğrenmeyi deneyin. Cümledeki diğer kelimelere bakın; size anlamıyla ilgili ipuçları vereceklerdir. İngilizce kelimenin bir fiil mi, bir isim mi yoksa bir sıfat mı olduğunu kontrol edin. İnternet, okuyabileceğiniz ve öğrenebileceğiniz şeyler ile doludur.

İngilizce yazma
Bir günlük tutmaya çalışın; Çok basit olsa bile her gün İngilizce bir şeyler yazın. Küçük cümlelerle başlayın ve onları daha uzun yapın. Yine, internet yardım etmek için harika bir yoldur. Çevrimiçi arkadaşlar edinmeyi, sohbet odalarını, forumları ziyaret etmeyi veya bloglara İngilizce yorum göndermeyi deneyin. Bunların hepsi iyi öğrenmeniz için yararlı araçlardır.

Yazma size geçmişte öğrendiğiniz kelimeleri gözden geçirme şansı verir ve yazarken dilbilgisi hakkında düşünmek için zaman tanır. Geri dönün ve geçmişte, İngilizceniz daha düşük bir seviyedeyken yazmış olabileceğiniz her şeyi gözden geçirin ve yaptığınız hataları bulmaya çalışın.

Kısa bir hikaye, hatta bir şiir yazmayı düşünün; bir öğretmeniniz varsa, sizin için kontrol etmekten mutluluk duyacaktır.

İngilizce Hatalar
Hiçbirimiz başkalarının önünde hata yapmak istemiyoruz; ancak hatalarınız çok önemlidir ve aslında İngilizce öğrenmenize yardımcı olacaktır. Anahtar, hata yapmaktan korkmamaktır. İngilizce konuşma şansını boşa harcamayın çünkü hata yapma konusunda çok gergindiniz. Bu özellikle bir İngilizce dil okulunda öğrenim görüyorsanız, İngilizce öğretmenleri hatalarınızı duymak isterler, böylece sizin için bunları düzeltebilirler. Utangaç olma; emin olun, ‘Yapabilirim’ tutumuna sahip olmak öğrenmenize yardımcı olacaktır. Her şeyden önce endişelenmemeye çalışın, İngilizce öğrenmek eğlenceli olmalı! Ne kadar çok eğlenirseniz, o kadar kolay öğrenirsiniz!