İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır çünkü İngilizce  ,  bilimin, bir sanatın, bilgisayarların, diplomasinin ve turizmin dilidir ..

İNGİLİZCE ÖĞRENMENİN  4  ÖNEMLİ NEDENİ KONUSU  

İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni Konusundaki Fikirler

1 – İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Dersleri ( 4 Kişilik Gruplarla  İngilizce Dersleri )

İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır çünkü İngilizce  ,  bilimin, bir sanatın, bilgisayarların, diplomasinin ve turizmin dilidir . İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır zira İngilizce bilmek, İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeninden biri  olarak kendi ülkenizdeki çok uluslu bir şirkette iyi bir iş bulma veya yurt dışında iş bulma fırsatı yaratır . İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeninden biri de  uluslararası iletişim, medya ve interenet dilidir, bu nedenle İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeninin temeli olan İngilizce öğrenmek sosyalleşme, eğlence ve iş için önemlidir! Diğer yandan İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedenlerinden biri de kültürel açıdan İngilizce bilmenin yararları da saymakla bitmeyecek kadar çoktur.

İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni  :

1. İngilizce Uluslararası İletişimin Dilidir

İngilizce, dünyada en çok konuşulan dil olmayabilir, İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır çünkü İngilizce ancak 53 ülkenin resmi dilidir ve dünya çapında yaklaşık 400 milyon kişi tarafından İngilizce konuşulur. Bu  İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeninden biridir. İngilizce konuşabilmek sadece anadili İngilizce olan insanlarla irtibat kurmak değil, dünyanın en yaygın ikinci dilidir. Başka bir ülkeden biriyle konuşmak istiyorsanız, bunun için İngilizce konuşmanız yeterlidir.

İngiliz konsolosluğu, 2020 yılına kadar dünyada iki milyar insanın İngilizce öğrenmeye başlayacağını düşünüyor. İngilizce öğrenmek önemlidir,   İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır çünkü dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan insanlarla kolayca iletişim kurmanızı sağlar. İngilizce Akademik Eğitimin ana merkezindeki İngilizce temel birimlerinde gereli  İngilizce eğitimi aldığınızda, İngilizceyi ortak diliniz olarak kullanarak birçok farklı ülkeden insanla arkadaş olacaksınız!

2. İngilizce İş Dilidir

İngilizce iş dünyasına hakim olan  iş dilidir ve İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni vardır çünkü küresel bir iş gücüne gireceklerse insanların İngilizce konuşmaları neredeyse bir zorunluluk haline gelmiştir. Dünyanın dört bir yanından gelen araştırmalar, sınır ötesi iş iletişiminin çoğunlukla İngilizce olarak yapıldığını ve birçok uluslararası şirketin,  çalışanlarının İngilizcesinin  akıcı olmasını beklediğini gösteriyor.

Uluslararası pazarda İngilizce öğrenmenin önemi göz ardı  edilemez – İngilizce öğrenmek gerçekten hayatınızı değiştirebilir.

3. İngilizce konuşmak size bir eğlence dünyasına erişim imkanı verir.

Dünyanın en iyi film, kitap ve müziklerinin çoğu İngilizce olarak yayınlanır ve üretilir. Bu nedenle, İngilizce öğrenerek büyük bir eğlence zenginliğine erişecek ve daha büyük bir İngilizce kültürel anlayışa sahip olacaksınız.

İngilizce konuşuyorsanız, en sevdiğiniz kitapların, şarkıların, filmlerin ve TV şovlarının keyfini çıkarmak için artık çevirilere ve alt yazılara güvenmeniz gerekmeyecek. Filmleri ve televizyon programlarını İngilizce izlemek de öğrenmenin harika ve eğlenceli bir yoludur!

4. İngilizce öğrenmek size daha fazla internet erişimi sağlar

Önce Eğitim raporuna göre  , İngilizce internet dilidir. Her gün yaklaşık 565 milyon kişi interneti kullanıyor ve dünyanın en çok ziyaret edilen web sitelerinin yaklaşık yüzde 52’si İngilizce olarak görüntüleniyor.

İnternetteki içeriğin yarısından fazlasına ulaşmanızı temin etmesi  İngilizce Öğrenmenin 4 Önemli Nedeni olarak şunu gösterir İngilizce öğrenmek önemlidir. İngilizceyi nasıl okuyacağınızı bilmek, başka türlü mevcut olmayabilecek milyarlarca İngilizce sayfaya erişmenizi sağlayacaktır!