İngilizce Öğrenmek ve Yararı konusunu düşündüğümde aklıma gelen ilk şey İngilizce Öğrenmek ve yararı.

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK VE YARARI HAKKINDA BİLGİLER 

İngilizce Öğrenmek ve Yararı İle İlgili Düşünceler

1 – İngilizce Öğrenmek için  ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Öğrenmek için   ( 4 Öğrenciden oluşturulan gruplarla İngilizce Dersleri )

İngilizce Öğrenmek ve Yararı konusunu düşündüğümde aklıma gelen ilk şey İngilizce Öğrenmek ve yararı  benim için öğrendiklerimi kullanma ve ufuklarımı genişletme ve kendi İngilizce yeteneklerimi iyileştirmenin  en iyi  ve en yararlı yolu olduğu oldu. İngilizce Öğrenmek ve Yararı  , gizli yeteneklerimi keşfetmeme yardımcı oluyor ve korku ve engelleri İngilizce Öğrenmek ve Yararı aşmama yardımcı oluyor. İngilizce Öğrenmek ve Yararı konusunu düşündüğümde aklıma gelen ilk şey İngilizce Öğrenmek ve yararı ile ne kadar çok bilirsem, başkalarının benim hakkımda ki düşüncelerinden korkmadan istediğimi gerçekleştirebileceğimi hissediyorum. İngilizce öğrenmek yeni bir hayattır ve İngilizce Öğrenmek ve Yararını anlamak yaşamı öğrenmektir.

Yaşam çeşitli zorluklar getirir  ama biz yinede  korkunun bizi öğrenmekten alıkoymasına izin vermemeliyiz. Bir tavır almam ve İngilizce Öğrenmek ve Yararı konusunu düşündüğümde aklıma gelen ilk şey İngilizce Öğrenmek ve yararının  benim için cesur olmam gerektiğine karar verdim. İngilizce konuşmaya çalışırken doğru İngilizce kelimeleri bulamamaktan  bıktım. Gerçekten sinir bozucu, kendini ifade etmek için doğru İngilizce kelimeleri hatırlamak uğruna adeta bir savaş veriyorum. Geriye baktığımda ve kendim için üzüldüğümde kalbim kırılıyor, korkumun kendi hayallerimi yerine getirmemesine  izin verdim.

İngilizce bilgisinin olmaması ve akıcı olmaması benim her zaman İngilizce derslere katılmamı ve İngilizce kurslara başvurmamı engelliyordu. Kendimi değersiz hissettiğim zamanlar oldu ve kendime çok düşük bir saygı ile epey zaman harcadım . Ama şunu öğrendim ki, biraz iyi niyetle ben İngilizce öğrenebilirdim. Hayatımda, artık büyümediğimi hissettiğim bir nokta vardı. Ben o ifadeyle mükemmel bir ilişki içindeydim, “Eğer büyümezsen ölürsün.” Bu düşünce ile , düşüncelerimi daha derinden araştırdım ve asla İngilizce öğrenmek için geç kalmamaya karar verdim. Yaşımın öğrenmemi engellemesine izin vermeyeceğim. İngilizce öğrenmek dışında, yabancı arkadaşlarımın çalıştığı şirketinden hoşlandığımı söylemeliyim. İngilizce Öğrencilerinin çoğunluğu benden çok daha genç olmasına rağmen, bana hala maceracı ve zorlayıcı olduğumu hissettiriyorlar. Hepimizin aynı İngilizce gemisinde olmamız, dışarı çıkmamı kolay  sağlıyor.

Benlik saygım dışında, İngilizce Öğrenmek ve Yararı  önümde daha fazla fırsat kapısı açacak. Ancak, İngiliz Dili hayatımızda önemli bir rol oynamaktadır. En çok konuşulan dil olduğu için dünyadaki birçok insan tarafından anlaşılmaktadır. İngilizce eğitimimizde çok önemlidir. İngilizce Öğrenmek ve Yararından bir diğeri şirketler, istihdam ettikleri insanların İngilizce‘de iyi olduklarından emin olduktan hemen sonra profesyonel personel olarak onları  işe alır

İngilizce Öğrenmek ve Yararı iyice düşünüldüğünde  internet üzerinden bile dünyadaki hemen hemen tüm insanlarla İngilizce Öğrenmek ve Yararı iletişim kurmamıza yardımcı olur. Sonuçta, hiçbir erkek ya da kadın tek başına bir ada değildir ve her kesin bir birine ihtiyaç duyduğu bir dünyada yaşıyoruz. İngilizce Öğrenmek ve Yararı ile bu sosyal yaşamın değerini bilmeliyiz.