İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi hakkındaki İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi konusu .

İNGİLİZCE YAZIMDA SADELİĞİN ÖNEMİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR  

İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi Hakkında Ayrıntılı Bilgi

 

1 – İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Dersleri ( 4 Kişilik Gruplarla  İngilizce Dersleri )

İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi hakkındaki İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi konusu  yazım becerileri üzerine yapılan çalışmalar sürerken söz edilecek   birinci konudur  ve belki de en önemlisi, İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi giriş gibi çalışan genel bir kavramdır – daha etkili, doğru İngilizce için İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi. Yazma becerilerinin neredeyse tüm ayarlarında öğretilen ve yazılan İngilizce yazının amacı ne olursa olsun yardımcı olabilecek bir kural vardır: İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi ve yazının olabildiğince basit Olması.

Bu genellikle unutulmaz bir İngilizce kısaltmada sunulur: KISS (tam formunda, Basit Tutun Aptal – ama negatif olmaya gerek yok!). Sadece yazmak için geçerli değildir, birçok İngilizce ayarında da kullanılır – ancak yazınızı geliştirmeye yönelik neredeyse tüm derslerin bu fikirde bir temeli olabilir. İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi hakkındaki İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi konusu  yazım becerileri üzerine yapılan çalışmalar sürerken söylenen basit dil okuyucu için daha net ve yazar için daha kolaydır. Basit yapılar karışıklığı ve komplikasyonları önler. Bir parça İngilizce yazmaya başlamak veya devam etmek zor göründüğünde, İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemini hatırla, mevcut en basit yaklaşımı kullanmak bunu kolaylaştırır.

İngilizce Yazımda Sadelik Önemlidir, doğrudandır  ve uyumludur. Ayrıca hatasız İngilizce yazmak daha kolaydır.İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi  çok geçerlidir bu nedenle  işleri karmaşık hale getirmenin çekiciliğine   kapılmayın!

Yazınızı Neden Basitleştirmelisiniz?

Daha fazlasını öğrendiğinizde, öğrendiğiniz her şeyi kullanmanın bir cazibesi vardır. İngilizce Yeni kelimeler, yeni yapılar, yeni fikirler. Bununla birlikte iki sorun var. Birincisi, sizin için yeni olan başka biri için de yeni olabilir (anlamasını zorlaştırır). İkincisi, yeni dili İngilizceyi tam olarak anlayamayabilir ve yanlış kullanabilirsiniz. Tabii ki, yeni dili tam olarak öğrenmek ve kullanmak için pratik yapmanız gerekir.

Bazı bağlamlar, İngilizce akademik makalelerde ve karmaşık veya uzman konuları keşfederken daha karmaşık bir dil ister. Sınav ayarlarında, farklı ve karmaşık bir dil kullanımı göstermeniz de beklenebilir. Gerçek dünya kullanımında bundan kazanılacak çok az şey vardır. Akademik ve uzman metinlerde bile,İngilizce Yazımda Sadeliğin Önemi çoktur Mümkün olan her yerde basit bir dil kullanılması tavsiye edilir – karmaşık fikirlerinizi okunaklı ve net hale getirmek.

Daha karmaşık bir dilin ne zaman kullanılacağını bilmek, sadece onun kullanımını doğru bir şekilde bilmekle olur.. Zor kelimeler ve yapılar genellikle çok özel koşullara uymak için vardır. Renkleri nasıl tarif ettiğimizi düşünün: masmavi, safir ve lacivert gibi farklı mavileri etiketlemek için tam bir kelime spektrumu gerekebilir. Ftalo adı verilen bir mavi var . Çok özel bir renk önemliyse, o zaman belirli bir İngilizce kelime önemlidir. Sadece farklı bir renk olan bir şeyi tamamen ayırt etmek istiyorsak, anlaşılması muhtemel olduğu için daha basit İngilizce kelime daha iyidir.