İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu ismindeki İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu adını verdiğimiz programlarda  bilgiler veriliyor

İNGİLİZCENİZİ GELİŞTİRMENİZ İÇİN  4 İPUCU HAKKINDA BİLGİLER 

İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 ipucu için Açıklamalar

1 – İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Dersleri ( 4 Kişilik Gruplarla  İngilizce Dersleri )

Size İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu ismindeki İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu adını verdiğimiz programlarda  bilgiler veriliyor. İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 Akıllı İpucuna baktığınız zaman İngilizce öğrenmenin her zaman sınıfta oturmak ve zor İngilizce gramer kurallarına çalışmak  demek olmadığını anlarsınız. Aslında, İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu ismindeki İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 Yararlı İpucu adını verdiğimiz İngilizce programlarında  İngilizce öğretmenleri sizi okul dışında bol miktarda ekstra öğrenim yapmaya teşvik eder. Birçoğu aslında çok eğlenceli olabilen İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 Faydalı İpucunun dil anlayışınızı geliştirmenin birkaç yolu vardır.

Farklı insanların farklı İngilizce öğrenme yöntemlerine yanıt verdikleri de bilinen bir gerçektir. Bazen sadece sınıfta oturmak veya İngilizce bir ders kitabı okumak İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu sizin için doğru olmayabilir. Bazı ek işler yapmak İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu kadar  faydalı olabilir.

Dolayısıyla, İngilizcenizi (veya bu konudaki başka bir ikinci dili) geliştirmeye hevesliyseniz, yolunuza çıkmanız için bu İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucundan  bazılarını düşünün. Her şey sizin için işe yaramayacaktır, ancak bu fikirlerden birkaçını günlük dil öğreniminize eklerseniz, İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu ismindeki İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucu adını verdiğimiz programlarda kesinlikle bir miktar gelişme göreceksiniz.

  1. İngilizce televizyon ve film izleyin

İngilizcenizi Geliştirmek İçin Bu 4 İpucunu yaparsanız İngiltere ve ABD sadece dünyanın en iyi TV şovlarını ve filmlerini üretmekle kalmaz, aynı zamanda İngilizce izlerken de öğrenebilirsiniz. Hala dil ile herhangi bir seviyede (başlangıçtan üst orta seviyeye kadar) kavramaya başlıyorsanız, aynı anda hem okuyabilmeniz hem de dinleyebilmeniz için İngilizce altyazıları koymaya değer.

İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 İpucundan biri  İngilizce radyo istasyonlarını dinleyebilir ve internette çok sayıda dinleme kaynağı bulabilirsiniz. Başka bir fikir, İngilizce altyazıları ülkenizdeki filmlere veya televizyon programlarına koymak, böylece onlarla birlikte İngilizce okuyabilmeniz ve çevirileri devam ettirebilmeniz mümkün olur..

2. İngilizce kitaplar ve   gazeteler okuyun

Okuma, İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4 Basit İpucundan diğeridir ve İngilizcenizi kendi zamanında pratik yapmanın harika bir yoludur. Öğretmeniniz omzunuzun üzerinden bakmadan kendi hızınızda birer birer kelime alabilirsiniz. Başlangıç ​​seviyesinden orta seviyeye kadar eğitim görüyorsanız, dilin yetişkin bir kitaptan daha kolay olacağı bir çocuk kitabı alın.

İngilizce Gazeteler de okumaya değer. Sadece İngilizcenizi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda anadili İngilizce olan kişilerle iletişim kurarsınız.

3. Evinizdeki şeyleri etiketleyin

İngilizcenizi Geliştirmek İçin 4  Kolay İpucundan üçüncüsü evinizdeki günlük eşyaların kelime bilginizi geliştirmesinin hızlı ve ucuz bir yoludur. Tek yapmanız gereken bir etiket paketi satın almak ve daha sonra evinizde telefon, pencere, ayna vb. Gibi öğelerin adını İngilizce yazmaktır. Bu nesneleri her kullandığınızda kelimeyi okuyacak ve hafıza bunu kayıt edecektir.

4. Yeni kelimeleri not edin

Sınıfta veya dışarıdayken yeni bir İngilizce kelime öğrendiğinizde, bunu not ettiğinizden emin olun. Boş zamanınız olduğunda öğrendiklerinizi pratik yapabilirsiniz. Bunu telefonunuzda bile yapabilirsiniz.