İngilizce Dilinin Kontrolü için neler yapılmalı ? İngilizce dilini kontrol altına nasıl alırım ?.

İNGİLİZCE DİLİNİN KONTROLÜ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

İngilizce Dilinin Kontrolü için Yapılması Gerekenler

1 – İngilizce Dersleri ( Birebir Özel İngilizce Dersleri )
2 – İngilizce Dersleri ( 4 Kişilik Gruplarla  İngilizce Dersleri )

İngilizce Dilinin Kontrolü için neler yapılmalı ? İngilizce dilini kontrol altına nasıl alırım ?. İngilizceyi nasıl daha iyi konuşabilirim? İngilizcede nasıl daha iyi iletişim kurabilirim? İngilizcede kendimi nasıl daha iyi ifade edebilirim? İngilizceyi nasıl daha iyi dinleyebilir ve anlayabilirim? Nasıl geliştirebilirim? İngilizce dilini kontrol altına nasıl alırım. Yanıt basit. Çok çalışarak.

İleri düzeyde İngilizce konuşuyorsunuz. Akıcı bir şekilde konuşuyorsunuz ve her gün kullanıyorsunuz, ancak yeteneğinizden memnun değilsiniz. Kendinizi istediğiniz şekilde ifade edemeyeceğinizi hissediyorsunuz. Ne söylemek istediğinizi veya söylemek istediğinizi söyleyemeyeceğinizi  söyleyemediğinizde huzursuz olduğunuzun farkındasınız. Bu konuda yapılacak tek bir şey var.İngilizce Dilinin Özelliklerinin Kontrolü sağlanmalı.İngilizce Dilinin Kontrolü

Kendinize İngilizce öğretmeni ile özel eğitim almak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu iyi bir fikir. Ancak bilmeniz ve farkında olmanız gereken bir şey var. İngilizce öğretmeni ile tanıştığınız sırada ne olacağı çok önemlidir, ancak İngilizce öğretmeni ile toplantılarınız arasında ne olacağı çok daha önemlidir. Geliştirmek için attığınız aktif adımlar, bir İngilizce öğretmeniyle harcadığınız zaman ve paradan ne elde edeceğiniz üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Bir eğitmene harcadığınız para için mümkün olan maksimum faydayı alabilmek için, İngilizce Dilinin Kontrolü sağlanmalı ve her ders arasında İngilizce ders çalışmak için İngilizce Dilinin Kontrolü sağlanmalı ve İngilizce dilinin Kalite kontrolü için   yeterli zaman ayılmalı.

İngilizce Dilinin Kontrolünü sağlanmak için kelime dağarcığınızı arttırmanız gerekiyor. İngilizce Dilinin Kontrolü için sözlük oluşturmanız gerekir. Daha deyimsel ifadeler öğrenmeniz gerekiyor. Bu, kelime listelerini incelemek anlamına mı geliyor? Hayır. Bu, İngilizce deyimsel ifadeleri ve anlamlarını listeleyen kitaplar satın almak anlamına mı geliyor? Bu yardımcı olabilir veya olmayabilir. İnternete girmek ve web sitelerinde listelenen deyimsel ifadeleri incelemek anlamına mı geliyor? Belki, ama hepsi bu kadar değil. Çevrimiçi sözlükler tarafından verilen günün kelimesini öğrenmek anlamına mı geliyor? Hayır! Kişisel bir sözlük oluşturmalısınız. Sözcüksel bir defter tutmanız gerekir. İngilizce Dilinin Kontrolü yapılarak Sizin için ilginç olan  İngilizce kelimeleri ve ifadeleri öğrenmeniz gerekir.

Nereye giderseniz gidin duyduklarınıza dikkat edin. Bir otobüste veya trende iseniz insanların söylediklerini ve nasıl söylediklerini dinleyin. Bir süpermarkette, bir alışveriş merkezinde veya başkalarının konuştuğunu duyabileceğiniz başka bir halka açık yerdeyseniz, kulaklarınızı açın ve dinlemeye çalışın. Duyduklarınızı not alın.

Yeni kelimeler ve ifadeler öğrenirken, bu kelimelerin ve ifadelerin resmi olmayan bir bağlamda mı yoksa resmi bir bağlamda mı kullanıldığını not etmek önemlidir. Birçok kelime ve ifade hem resmi hem de gayri resmi olarak kullanılır. Yeni bir kelimeyi veya ifadeyi tam olarak nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz, bunları iş arkadaşlarınızla ve arkadaşlarınızla deneyebilirsiniz. Sohbet edilecek kişileri bulun. Hiçbir şekilde öğretici olmayabilirler, ancak kendinizi ifade etmenin yeni yollarını deneyebilirsiniz.