DENİZLİ Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki DENİZLİ Gençler için İngilizce kursları eğitim birimlerimizde düzenlenen DENİZLİ Gençler için İngilizce kurslarımız

DENİZLİ GENÇLER İÇİN İNGİLİZCE KURSLARI PROGRAMI

DENİZLİ Gençler için İngilizce Kursları Hakkında Bilgi

1 – DENİZLİ Gençler İçin İngilizce Kursları ( Bire Bir Gençler için İngilizce Kursları )
2 – DENİZLİ Gençler İçin İngilizce Kursları ( 4 Kişiden Oluşturulan Gruplarla  Gençler için İngilizce Kursları )

DENİZLİ Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki DENİZLİ Gençler için İngilizce kursları eğitim birimlerimizde düzenlenen Özel Gençler için İngilizce kurslarımız güçlü ve uluslararası odaklıdır ayrıca  bu  şekilde düzenlenen  Denizli Gençler İçin Özel İngilizce Kursları programı Denizli Gençler için IELTS İngilizce kursları eğitim merkezimizde  öğrencileri üniversitede ve ötesinde başarıya hazırlar. Denizli Gençler için YDS İngilizce kursları eğitim merkezimizde Birebir Gençler için İngilizce kurslarında özel bir tarzda düzenlenen ve gençlere uygulanan Denizli Gençler İçin PAÜ İngilizce Kursları programı Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizde sürekli olarak geleceğe dönük amaçlar taşır.

Denizli Gençler için YÖKDİL Özel İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki gençlere yönelik Denizli Bireysel Gençler için İngilizce kursları, dört dil becerisine (konuşma, yazma, dinleme ve okuma) vurgu yaparak gerçek dünyadaki İngilizce konulara odaklanır. Gençler için Çağdaş İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Denizli Kişisel Gençler için İngilizce kurslarımız öğretilerinde grup etkinlikleri işbirlikçi çalışmayı teşvik ederken, çalışma grupları üretken ve Denizli Gençler İçin TOEFL İngilizce Kurslarında sosyal bir ortam yaratmaya yardımcı olur.

DENİZLİ Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Denizli Gençler için Hiç Bilmeyene  İngilizce kurslarımızda; İngilizce ders kitapları, dil için ek bağlamlar sağlamak için özgün metinlerle birlikte kullanılır. İngilizce Ders kitaplarının gerçek dünya örnekleriyle birleşimi Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Denizli Gruplara Gençler için İngilizce kursları eğitim birimlerimizde öğrencilerin bildiklerini genişletir. Daha kıdemli öğrencilere Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Gençler için İngilizce kursları eğitim birimlerimizde düzenlenen Gençler için İngilizce kurslarımızda  uluslararası standartlaştırılmış İngilizce sınavlarına ( IELTS gibi) girerken yardımcı olacak daha özgür yazmaya vurgu yapılmaktadır .

SPEC düzeyinde (A1/A2/başlangıç) öğrenciler tipik olarak:

Tanıdık bir bağlamda basit görüşleri veya gereksinimleri ifade edin.
Ürünler ve işaretler ve basit ders kitapları veya bilindik konulardaki raporlar gibi bilinen bir alandaki basit bilgileri anlayın.
Formları doldurun ve kişisel bilgilerle ilgili kısa basit mektuplar veya kartpostallar yazın.

Enterprise (B1/B1+/ orta) düzeyinde öğrenciler tipik olarak:

DENİZLİ Gençler için Özel İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Denizli Gençler için Birebir  İngilizce kursları eğitim birimlerimizde düzenlenen Gençler için Bireysel İngilizce kurslarımızda Soyut/kültürel konularda sınırlı bir şekilde görüşlerini ifade etme veya bilinen bir alanda tavsiye verme ve talimatları veya Gençler için İngilizce kurslarında kamu duyurularını anlama öğretilir.Gençler İçin İngilizce Kurslarında rutin bilgileri ve makaleleri ve tanıdık bir alandaki rutin olmayan bilgilerin genel anlamını anlatılır.
Bilinen veya tahmin edilebilir konularda mektuplar yazın .Konuşma

İlerlemeyi Teşvik Etmek

Gençler için Birebir İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Gençler için İngilizce kursları eğitim birimlerimizde düzenlenen Özel Gençler için İngilizce kurslarımızda Öğrencilerin başlangıç ​​seviyesinden orta seviyeye ilerlemelerini sağlamak için Enterprise serisi, Gençler için İngilizce kurslarında öğrencileri başlangıç ​​seviyesinden öğrendiklerini kullanmaya ve yeni bağlamlara ve yeni konulara uygulamaya Gençler için İngilizce kursları eğitim merkezimizdeki Denizli Kişisel Gençler için İngilizce kurslarımız öğretisinde teşvik eder. Bu genellikle öğrencilerin Gençler İçin İngilizce Kurslarında daha uzun ve daha karmaşık metinleri dinlemesini veya okumasını içerir. Bu aynı zamanda öğrencilerin, daha genç öğrencilerin konuşmalarını karakterize eden basit soru-cevap kalıplarının ötesine geçmelerinin beklendiği daha uzun, daha yetişkin benzeri konuşmalar yapmaları anlamına gelecektir.

Gençler için DENİZLİ İngilizce kurslarıyla İngilizce öğrenin ve kendinizi parlak bir geleceğe hazırlayın

İngilizce uzmanlarından oluşan ekibimiz tarafından geliştirilen İkincil Artı DENİZLİ Gençler için Konuşma İngilizce kurslarımız , size özgüveninizi geliştirecek İngilizce becerileri öğretecek ve tam potansiyelinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Kişiye Özel Gençler için İngilizce kurslarıyla Sesini bul. Dünyadaki yerinizi keşfedin.

Aşağıdakilerin bir kombinasyonu ile ödüllendirici bir İngilizce öğrenme deneyimine sahip olacaksınız:

  • uzman öğretmen eşliğinde canlı İngilizce konuşma dersleri
  • Sizi sınıfa hazırlamak için öğretmeniniz tarafından ayarlanan etkileşimli bağımsız çalışma – tümü kullanımı kolay bir dijital öğrenme ortamında.

Arkadaşlarınız tarafından desteklenen; öğretmenlerinin rehberliğinde

Birebir Gençler için İngilizce kursları  ana kampüste Gençler için İngilizce kursları birimlerimizde Gençler için Genel İngilizce kursları  sırasında şunları yapacaksınız:

  • İngilizce konuşmak ve öğretmeninle ve sınıf arkadaşlarınla ​​telaffuz pratiği yapmak için bolca zamanın olsun
  • ikili ve küçük ekipler halinde projeler üzerinde çalışarak iletişim becerilerinizi geliştirin
  • okul sınavlarında ve uluslararası üniversitelerde başarılı olmak için ihtiyacınız olan becerileri uygulayın.

Herkes kendi yöntemiyle öğrenir, bu nedenle etkileşimli bağımsız çalışmayı kendi hızınızda tamamlayacak ve İngilizce konuşma konusunda kendinize olan güveninizi geliştirmenize yardımcı olacaksınız.

Gençler için Özel İngilizce kurslarında Bir gün öğrenci arkadaşlarınla ​​röportaj yapıyorsun. Bir diğeri, tüm gruba bir sunum yapıyorsunuz. Ayrıca güncel konular ve sorunlar ile bunların sizi ve çevrenizdeki dünyayı nasıl etkilediğini öğreneceksiniz.

Küresel bir dünya için yaşam becerileri geliştirin

Çevrimiçi İngilizce kursumuz, iddialı, bağımsız bir dünya vatandaşı olmanıza yardımcı olur.

  • Kendini ifade etmeyi ve yaratıcı düşünmeyi teşvik eden heyecan verici bir dizi pratik ve zorlu görev üzerinde İngilizce çalışacaksınız.
  • Takım görevlerinde sınıf arkadaşlarınızla birlikte İngilizce çalışarak işbirliği ve liderlik becerileri geliştireceksiniz.

Kendin ol ve güven inşa et

Güvenli öğrenme ortamımız, kendiniz olmanız için bir alan sağlar. Herkes hoş geldiniz – ve herkes iyi geçiniyor. Çünkü hepimiz aynı nedenle buradayız: parlak bir gelecek için ihtiyacımız olan İngilizce becerileri öğrenmek ve aynı zamanda biraz eğlenmek.

 

.