İngilizce Özel Ders platformundaki DENİZLİ İngilizce Özel Ders  departmanlarında DENİZLİ' İngilizce özel ders...

İNGİLİZCE ÖZEL DERS PLATFORMU

İngilizce Özel Ders Platformunda Gerçek İngilizce Özel Ders

Özel İngilizce Dersleri mi, Grup Dersleri mi? Hangisi Size Uygun?

İngilizce özel dersleri ile İngilizce öğrenmek istediğinizi (ve buna ihtiyacınız olduğunu) biliyorsunuz. Ancak, İngilizce özel ders veya , İngilizce özel ders ile grup dersleri almak arasında karar vermeye çalışırken sıkışıp kaldınız mı? Eğer öyleyse, yalnız değilsin. Bu zor bir karar ve kişiden kişiye değişen bir karar. Bazı öğrenciler en iyi İngilizce özel derslerinde öğrenirken, diğer öğrenciler grup İngilizce derslerinde daha iyi öğrenirler.

İngilizce Akademik Eğitimde İngilizce kursları almayı düşündüğünüzde, bir  İngilizce Akademik Eğitimde  dil okulu seçerken düşünmeniz gereken şeylerden biri de budur. Örneğin, İngilizce Akademik Eğitimdeki bazı dil okulları  yalnızca grup dersleri veriyor, bu da  İngilizce özel ders arayanların bu dersleri listelerinden çıkarmaları gerektiği anlamına geliyor. Neyse ki, İngilizce Akademik Eğitim , İngilizce özel derste her türden öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli İngilizce özel ders programları sunar.

Nihayetinde, İngilizceyi akıcı bir şekilde kullanmayı öğrenmenize yardımcı olacak en etkili okul ve İngilizce programını seçmek isteyeceksiniz. Bu kararı vermenize yardımcı olmak için,  İngilizce özel ders ile grup İngilizce dersleri arasındaki temel farkları tartışalım.

Kişiliğinizdeki Faktör

İki kişi birbirine benzemez, bu nedenle bir öğrenci için işe yarayan başka bir öğrenci için işe yaramayabilir. Örneğin içine kapanık ve çekingen biriyseniz birebir İngilizce öğrendiğiniz  İngilizce özel dersinde sınıflarında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Buna karşılık, bazı öğrenciler daha dışa dönük  ve etkileşimli grup ortamlarında gelişirler. Bu öğrenciler büyük olasılıkla grup İngilizce derslerinden faydalanacaktır.

İngilizce özel ders Daha Esnektir.

İngilizce özel ders birimlerimizde İngilizce özel ders programlarındaki Özel İngilizce sınıfları, öğrencilere daha fazla esneklik sunar. Grup derslerinde, ders saatleri ve düzenli bir İngilizce özel ders birimlerimizde İngilizce özel ders programlarında İngilizce ders programı belirlemiş olacaksınız. Ancak, İngilizce özel dersi programınıza göre planlanabilir. İngilizce özel dersi çalışma programınıza göre düzenlemeniz gerekiyorsa, bu harika bir seçenektir.

İngilizce özel ders İhtiyaçlarınızı Karşılamak İçin Hazırlanmıştır.

İngilizce özel ders programlarındaki özel sınıflar bire bir İngilizce eğitim sunduğundan, dersleriniz ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özelleştirilebilir.İngilizce özel ders birimlerimizde İngilizce özel ders programlarında eğitmeninize  hedeflerinizi söyleyebilirsiniz ve o da bu hedeflere ulaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir İngilizce özel ders müfredatı geliştirebilir. Örneğin, iş İngilizcesi öğrenmeyi umuyorsanız, İngilizce özel dersiniz  iş İngilizcesi konuşmayı öğrenmeye yönelik olarak şekillendirilecektir.

İngilizce özel ders İstediğiniz Hızda Çalışmanızı Sağlar.

Grup İngilizce derslerinde, derslerde sınıf arkadaşlarınızla birlikte ilerleyeceksiniz, yani bulunduğunuz yere bağlı olarak kendinizi geride veya geride kalmış hissedebilirsiniz. Ancak DENİZLİ İngilizce özel derste kendi hızınızda hareket edersiniz – bir beceride uzmanlaşana kadar ilerlemezsiniz. Aynı şekilde başkalarını beklemeden de ilerleyebilirsiniz.

İngilizce özel ders Kişisel İlgi Sağlar.

İngilizce özel dersinde öğretmeninizin tüm ilgisi sizde olacaktır. Yardıma ihtiyacınız varsa veya İngilizce özel ders programlarında bir sorunuz varsa anında yardım alabilirsiniz. Grup İngilizce derslerinde sıranızı beklemeniz gerekecek. Ek olarak, diğer öğrencilerle konuşma pratiği yapmak yerine tüm konuşmalarınızın öğretmenle olacağı anlamına gelir.

Özel Dersler Daha Pahalıdır.

Tipik olarak, İngilizce Özel ders, birçok öğrenci için önemli bir belirleyici faktör olan grup İngilizce derslerinden daha pahalıdır.

Grup İngilizce Dersleri Daha Etkileşimlidir.

Grup İngilizce dersleri, özel derslerden daha interaktiftir. Grup İngilizce derslerinde, öğrenciler öğretmenle ve birbirleriyle etkileşim halinde olacaklardır. Rol yapma, projeler üzerinde birlikte çalışma ve eğitici oyunlar oynamanın yanı sıra konuşma pratiği yapma fırsatları da olacak.

Grup İngilizce Dersleri Daha Sürükleyicidir.

Gerçekten sürükleyici bir deneyim isteyen öğrenciler için, grup İngilizce dersleri öğrencilere dilin içine dalmaları için fırsatlar sunar. Grup İngilizce derslerinde öğrenciler birbirleriyle etkileşime girerler ama aynı zamanda sınıf kutlamaları, etkinlikler ve saha gezileri yoluyla Amerikan kültürünü birlikte öğrenirler .

Grup İngilizce Dersleri Başkalarından Öğrenmenize Yardımcı Olur.

İngilizce özel derslerinde tüm dikkatiniz öğretmeninizde olurken, grup derslerinde sınıf arkadaşlarınızdan düzenli olarak öğreneceksiniz. Sınıf arkadaşlarınızın konuşmasını ve soru sormasını dinleyerek, kendi başınıza düşünmemiş olabileceğiniz şeyleri öğreneceksiniz.

Grup İngilizce Dersleri Yeni Arkadaşlıklara Yol Açtı.

Yeni bir dil öğrenmenin en iyi yanlarından biri, size yeni arkadaşlıklar geliştirme fırsatı sunmasıdır. İngilizce konuşarak, İngilizce konuşan diğer kişilerle arkadaş olabileceksiniz. Grup İngilizce derslerinin en büyük avantajı, ortak bir dil öğrenecek ve bunun sonucunda yeni arkadaşlar edinecek olmanızdır.

Grup İngilizce Dersleri Daha Uygun Fiyatlıdır.

Grup İngilizce dersleri, İngilizce özel dersinden daha uygun fiyatlı olma eğilimindedir. Bu, birçok öğrencinin özel dersler yerine grup dersleri almayı seçmesinin büyük bir nedenidir. Ancak, gördüğünüz gibi, maliyet, özel veya grup İngilizce dersleri arasında seçim yaparken sadece bir faktördür. En önemli faktör, İngilizce öğrenme hedeflerinizi karşılayan bir İngilizce özel ders programı bulmaktır.

Hala Emin Değil misiniz? Birleşik Programları Düşünün!

Karşılaştırmaları okuduktan sonra hala parçalanmış hissedebilirsiniz. Zor bir karar çünkü hem özel hem de grup dersleri etkili. Akıcılığı geliştirmek için tasarlanmış yoğun bir İngilizce programı arıyorsanız, inlingua’dan başkasına bakmayın. Inlingua, başlangıçtan uzmanlığa kadar değişen dokuz seviyeli genel İngilizce programlarının yanı sıra özel amaçlı İngilizce programları, üniversite öncesi program ve birleşik programlar da sunar.

Her iki dünyanın da en iyisini istiyorsanız, Akademik İngilizce Eğitimin birleşik İngilizce programı tam aradığınız şey! Bu eşsiz program, Genel İngilizce Programı  ile özel dersleri birleştirir. Bu, ek kişiselleştirilmiş İngilizce eğitim isteyen öğrencilerin grup derslerine ek olarak bunu alabilmelerini sağlar. Ancak, yine de tüm grup dersi eğlencesine katılabilirler.

Artı, ortalama sınıf mevcudu sadece 8 öğrenci olduğu için Akademik İngilizce Eğitiminde  büyük sınıfları korkutma konusunda endişelenmenize gerek yok. Veya Akademik İngilizce Eğitim ile yarı özel İngilizce ders almayı seçebilirsiniz . Bu sınıflarda 4 veya daha az öğrenci bulunmaktadır.

Ayrıca Akademik İngilizce Eğitim, öğrencinin öğrenme stilini ve İngilizce ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak öğrencileri  İngilizce özel ders için bir eğitmenle kişisel olarak eşleştirir. Genel İngilizce programındaki öğrenciler değerli IELTS sınav hazırlığı kazanırken , bazı öğrenciler ek sınav İngilizce hazırlık derslerinden yararlanmayı tercih eder.